KLASSER

                             Hösten 2020

Yogaklasserna återupptas igen under vecka 44 både på Rullan i Långserud och på Fogdegatan 9 i Säffle med lite färre deltagare. Högst 6 st då har vi gott om utrymme att kunna ta hänsyn till varandra. Ta med egen handduk att lägga under huvudet eller om du vill tar du med egen matta. 

Passen på 4-shape och Etage 5 bokas på resp bokningsida.

Måndagar: 9:00 gympa 4-Shape

                  10:00 yoga 4-shape

                   19:00 yoga Etage 5

Onsdagar: 9:00 mindful core 4-shape

                   10:00 yinyoga 4-shape

                    18:00 yin o yang Rullan 

Torsdagar: 17:00 yinyoga Säffle

                   18:45 yinyoga Säffle

Fredagar: 9:00 yinyoga Etage 5                                                           Yogadagar Hösten -20

 Nu återupptar jag yogadagarna på Rullan

Klockan 10-15

Yoga både yin och flödande rörelser. Skogsmeditation och vegetarisk lunchsoppa.Ett dopp i sjön efteråt för den som vill Nyhet för hösten är också tillgång till en vedeldad bastu.

Max 6 personer

500 kronor


1 november

22 november Fullt

6 december

27 december

                                                               Passbeskrivningar

  • Flödesyoga/Hathayoga - Vi kombinerar yogapositioner med andningsövningar för att uppnå balans mellan kropp och sinne. Dynamiska, flödande rörelser i takt med andetaget. Passet avslutas alltid med guidad avslappning. Passar både nybörjare som vana utövare.


  • Mindfulness/Yinyoga- Återhämtning och inre kraft. Vi fokuserar på yin delarna i kroppen så som skelett, fascia, bindväv, ligament och inre organ samt öppnar upp kroppens energisystem. Övningarna görs sittande eller liggande och vi stannar i varje position flera minuter samtidigt som vi övar medveten närvaro-mindfulness. Passar både nybörjare som vana utövare 


         

  • Yin o yang- Yinyoga med lugna rörelser. Vi rör oss mjukt in i yinpositionerna för att sedan stanna kvar. En blandning av yinyoga och flödande hathayoga.
  • Onsdagar kl 18 Rullan